کد خبر: 14040211
تاریخ انتشار: 1404/02/11-08:46:15

صنایع خراسان رضوی خواستار پاسخگویی درباره خاموشی‌های بدون اطلاع شدند

صنایع خراسان رضوی خواستار پاسخگویی درباره خاموشی‌های بدون اطلاع شدند

در جلسه‌ای که با حضور معاون دادستان عمومی و انقلاب خراسان رضوی، نمایندگان صنعت و مدیران حوزه برق برگزار شد، قطع بدون اطلاع برق صنایع به‌عنوان یک مطالبه جدی از سوی بخش خصوصی مطرح گردید.

به گزارش روابط عمومی انجمن مدیران صنایع خراسان رضوی، این نشست با حضور سید هادی شریعت‌یار، معاون پیگیری حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادسرای مرکز استان، اعضای هیئت مدیره انجمن مدیران صنایع خراسان رضوی و مدیران ارشد شرکت توزیع و برق منطقه‌ای مشهد برگزار شد. نمایندگان صنایع در این جلسه نسبت به قطع مکرر و بی‌برنامه برق بدون اطلاع قبلی اعتراض کردند.

محمد سهامیان‌مقدم، مشاور حوزه انرژی انجمن، با اشاره به آسیب‌های وارد شده بر تولید در اثر خاموشی‌های ناگهانی گفت:
«قطع برق بدون برنامه، موجب اختلال در فعالیت بسیاری از واحدهای صنعتی شده و به کاهش تولید و افزایش زیان بنگاه‌ها منجر شده است.» وی پیشنهاد کرد همانند صنایع، محدودیت مصرف برق برای اصناف غیرضروری نیز در ساعات پیک اعمال شود.

در ادامه، امیرمهدی مرادی، دبیر انجمن، نیز با تأکید بر اعتراض واحدهای صنعتی به این موضوع
خواستار اتخاذ تصمیماتی عادلانه مشابه دیگر استان‌ها شد. وی همچنین بر ضرورت برنامه‌ریزی دقیق از سوی متولیان حوزه برق تأکید کرد.

مرتضی کرباسی، عضو هیئت مدیره انجمن، نیز با استناد به آمارهای رسمی منتشر شده از سوی مرکز پژوهش‌های مجلس،
خواستار برخورد جدی با بد مصرف‌کنندگان در حوزه کشاورزی و همچنین چاه‌های غیر مجاز شد که نقش قابل توجهی در ناترازی برق دارند.

در این جلسه همچنین دلایل کمبود برق از سوی مسئولان تشریح شد. بر اساس توضیحات ارائه‌شده،
گرمای زودرس، خروج ۱۵ هزار مگاوات از ظرفیت تولید نیروگاه‌ها به دلیل تعمیرات پس از فعالیت سنگین در زمستان گذشته و استفاده از سوخت مازوت و مصرف بالای کنونی، از عوامل اصلی ناترازی شبکه برق کشور عنوان شد.

در ادامه انتهای این نشست، حسین محمودی خراسانی، رئیس انجمن مدیران صنایع خراسان رضوی نیز با ابراز نگرانی نسبت به تبعات گسترده خاموشی‌های بدون برنامه، عنوان کرد:
«واحدهای صنعتی نه‌تنها از قطع ناگهانی برق آسیب می‌بینند، بلکه این مسئله موجب بی‌ثباتی در زنجیره تولید، از بین رفتن فرصت‌های اقتصادی یکسان و کاهش بهره‌وری شده است.»
وی خواستار تعامل جدی‌تر میان شرکت‌های برق و نمایندگان بخش خصوصی برای تدوین برنامه‌ای هماهنگ و قابل پیش‌بینی در ایام اوج مصرف شد تا از تکرار این مشکلات جلوگیری شود.

➖ در پایان جلسه مقرر گردید
فیدرهای مربوط به واحدهای مهم صنعتی تا حد امکان در اولویت اعمال محدودیت مصرف قرار نگیرند، مگر در موارد اضطراری و اجبار در خاموشی.

منبع :  
تعداد بازدید: 1

ارسال به:

رویدادها