Template url :
www.imakh.ir

رشد صنعت‌ومعدن در برنامه پنجم هنوز تعيين نشده است

انجمن مديران صنايع خراسان

انجمن مديران صنايع خراسان
Designed by : طراحي قالب هاي حرفه اي وب سايت

Rajman Enterprise Portal:

پورتال سازمانی راژمان

پرتال سازمانی راژمان پورتال سازمانی راژمان

پرتال سازمان حمل و نقل و ترافیک مشهد قدرتمند شده با پرتال سازمانی راژمان و پیاده سازی شده توسط شرکت سازه های اطلاعاتی راژمان

پرتال تخصصی انجمن مدیران صنایع خراسان رضوی
Portal template designed by : طراحي قالب هاي حرفه اي وب سايت
رشد صنعت‌ومعدن در برنامه پنجم هنوز تعيين نشده است مشاهده در قالب پی دی اف چاپ فرستادن به ایمیل

معاون وزير صنايع‌ومعادن : رشد صنعت‌ومعدن در برنامه پنجم هنوز تعيين نشده است

معاون وزير صنايع و معادن از تلاش اين وزارتخانه براي گنجاندن مشوق‌ها و احكام مربوط به فعاليت‌هاي تحقيق و توسعه واحدهاي صنعتي در برنامه پنجم توسعه كشور خبر داد.

محسن حاتم در اين باره گفت: در حال حاضر سعي داريم بخشي از رويكردهاي لايحه حمايت از فعاليت‌هاي تحقيق و توسعه واحدهاي صنعتي را در قالب احكامي در برنامه پنجم توسعه بگنجانيم تا قوانين لازم نيز در اين زمينه پيش‌بيني شوند. معاون برنامه‌ريزي، توسعه و فن‌آوري وزارت صنايع و معادن همچنين با يادآوري تغييرات گسترده به وجود آمده در لايحه حمايت از فعاليت‌هاي تحقيق و توسعه و معافيت‌هاي مالياتي در نظر گرفته شده در اين لايحه خاطرنشان كرد: به همين دليل سعي كرديم جايگزين‌هايي را براي اين لايحه پيدا كنيم كه از آن جمله مي‌توان به حمايت از شركت‌هاي دانش بنيان و پرداخت تسهيلات از حساب ذخيره ارزي براي تجاري سازي ايده‌ها و طرح‌هاي پژوهشگران اشاره كرد. وي همچنين درباره نقش وزارت صنايع و معادن در تدوين برنامه پنجم توسعه توضيح داد: تقريبا كليه بسته‌ها و احكام مرتبط با بخش صنعت و معدن را تهيه كرده‌ايم كه اين بسته‌ها در حال ارزيابي نهايي هستند. به گفته او اين بسته‌ها به مرور در كارگروه تخصصي تصويب شده و پس از آن به كارگروه مشترك ارايه مي‌شوند. حاتم با اشاره به اين‌كه رشد اقتصادي كشور در برنامه چهارم توسه 8 درصد و در برنامه پنجم نيز همين عدد هدف‌گذاري شده است، عنوان كرد: هدف‌گذاري نرخ رشد ارزش افزوده بخش صنعت و معدن در برنامه چهارم توسعه 11.2 درصد بود، اما اين نرخ هنوز در برنامه پنجم توسعه تعيين نشده است.