|
تخصيص 15 هزار ميليارد تومان براي بنگاههاي بزرگ و متوسط نيمه تمام |
|
|
|
|
تخصيص 15 هزار ميليارد تومان براي بنگاههاي بزرگ و متوسط نيمه تمام وزير كار با اعلام اختصاص 15 هزار ميليارد تومان براي بنگاههاي بزرگ و متوسط نيمه تمام خبر داد كه با اين طرحها امسال يك ميليون شغل ايجاد شده است. محمد جهرمي ـ وزير كار و امور اجتماعي ـ در سخناني با تاكيد بر نقش و اهميت مديريتهاي استاني گفت:
تا زماني كه كشور را به سمت اقتصادي پويا و درآمدي كافي جدايي از درآمد نفت سوق ندهيم مشكلات نوسنات قيمت نفت ما را دچار مشكل ميكند. وي ادامه داد: الان كه براي هدفگذاري چشم انداز 20 ساله همه بايد تلاش كنند پايه و اساس اين تحقق چشم انداز از ابتداي سال هاي برنامه چهارم و پنجم خواهد بود. وي با تاكيد بر طرح محوري به سند توسعه اشتغال استانها اشاره و اظهار كرد: سند توسعه اشتغال يكي از ابزارهاي مهم اجرايي كشور است و از سوي ديگر بخش اعظم كارهاي دولت نيمه كاره هستند. وي اذعان كرد: در نظام پولي اصلا به رونق توليد و حفظ اشتغال موجود و ايجاد اشتغال فكر نميكنم و من موافق رشد پايه پولي در كشور كه الان رشد نقدينگي كشور حاصل شود نبودم و نيستم. جهرمي تصريح كرد: با شكي كه در اواخر سال گذشته در زمينه بانكها رخ داد و امسال هم ادامه يافت موجب شد كه كشور به سمتي برود كه ناخواسته به سمت ركود اقتصادي پيش برود. وي با اشاره به مصوبه 30130 براي حل مشكلات واحدهاي كشور گفت: مشكل سيستم بانكي پيگيري بدهيهاي معوقه است و من از اول موافق نبودم كه سهمي را براي بنگاههاي زودبازده در امسال تعيين كنم يعني مي گفتم آن طرح هايي كه قرار داد بسته و تاييد شده اند عملي شوند. وزير كار با اشاره به ابلاغ هفت هزار ميليارد تومان اعتبار بنگاه هاي زود بازده در سال جاري عنوان كرد: بنگاه هاي بزرگ و متوسط نيمه تمام از اين سهميه نيستند بلكه 15 هزار ميليارد تومان براي اين موضوع در نظر گرفته شده است كه امسال از اين طرح ها يك ميليون شغل ايجاد شده است. وزير كار افزود: براي تامين سرمايه در گردش واحدها نيز 30 هزار ميليارد تومان پرداخت ميشود. |